Han Moo Do peruskurssi alkaa Lohjalla 26.9.!

Han Moo Do peruskurssi alkaa Lohjalla lauantaina 26.9.2020 klo 16:00!

Han Moo Dossa opit korealaista kamppailutaitoa monipuolisemmin kuin koskaan ja kuntosi kohoaa taatusti!

Aika: Lauantai 26.9.2020! klo 16:00-17:30
Paikka: Tennarin tatamisali, Rantapuisto 45 Lohja
Hinta: 75 euroa, joka sisältää puolen vuoden harjoitusmaksun
Ikäraja: 13 vuotta

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle!

Ensimmäiset harjoitukset ovat heti, joten ottakaa liikunnallinen asu (esim verkkarit ja t-paita) mukaan. Peruskurssin harjoitukset ovat jatkossa maanantaisin klo 19:00-21:00 sekä lauantaisin klo 16:00-17:30.

Tulkaahan ajoissa paikalle ja ottakaa ystävännekin mukaan! Pari ensimmäistä viikkoa voi kokeilla ilmaiseksi!

Han Moo Do – Korealainen kamppailulaji

HanMoo Do on 1989 Suomessa perustettu korealainen kamppailulaji, jonka juuret ovat alkuperäisessä korealaisessa taistelutaidossa – monipuolisessa kamppailuharjoittelussa. Han Moo Don opetuksesta ja kehittämisestä vastaavat lajin perustaja Young Suk 8.dan ja pääopettaja In-Seon Hwang 6.dan.

Han Moo Doa on harjoiteltu Lohjalla jo yli kymmenen vuotta. Lohjalla Han Moo Doa opettavat päävalmentajana Jukka Suvanto 2.dan, Mikko Niemi 1.dan sekä Konsta Nisula 1.dan. Harjoitukset pidetään Tennarin kamppailusalissa kaksi kertaa viikossa.

Monipuolinen kamppailulaji

Han Moo Do sisältää monipuolisesti erilaisia kamppailutaitojen osa-alueita: täyskontaktiottelua, lyöntejä, potkuja, maahanvientejä, mattotekniikkaa, itsepuolustusta, nivellukkoja, hallinta- ja irroitustekniikoita, putoamistekniikoita, asetekniikoita ja -ottelua – kuten nunchaku, keppi ja miekka sekä murskausta.

Peruskurssin tavoitteet

Ensimmäisten harrastusvuosien aikana kuntoharjoittelun osuus on merkittävä osa harjoittelua, ja useiden vyökokeiden kiitettävä suorittaminen edellyttää teknisen osaamisen lisäksi riittävää kuntoa. Fyysisiä ominaisuuksiaan parantamalla harrastaja oppii helpommin ja nopeammin eriaisia kamppailu- ja itsepuolustustaitoja.

Peruskurssilla opit monipuolisesti lyönti- ja potkutekniikoiden perusteet, putoamistekniikoita sekä itsepuolustustekniikoita sekä paljon paljon muuta.

Peruskurssille tullessasi sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia siitä, riittääkö fyysinen kuntosi tai kehosi venyvyys harjoitteluun – näiden kehittäminen ovatkin yksi peruskurssin tärkeimpiä tavoitteita kamppailutekniikoiden harjoittelemisen ohella. Ainoa vaatimus on reipas mieli ja rohkeus lähteä kokeilemaan!

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä!