Vyökokeet, otteluleiri sekä Hoi Jeon Hapkidon mustien vöiden leiri sunnuntaina 11.10. Lohjalla

Sunnuntaina 11.10. pidetään molempien lajien yhteinen vyökoetilaisuus.

Vuoden 2020 Hoi Jeon Hapkidon SM-kisat jäävät väliin COVID-19 tilanteen vuoksi, ja valmistaudumme ensi vuoden pitämällä aktiivisesti otteluleirejä. Seuraavat Hoi Jeon Hapkidon SM-kisat on alustavasti suunniteltu keväälle 2021.

Viimeisistä Hoi Jeon Hapkidon kisoista saimme paljon hyvää palautetta edellisestä sääntöuudistuksesta ja näiden pohjalta olemme opettaja In-Seonin kanssa kehittäneet sääntöjä vielä eteenpäin. Sääntömuutokset tuovat lisää sallittuja tekniikoita ja vievät ottelua vielä enemmän itsepuolustusta tukevaan suuntaan. Otteluleirillä kerromme sääntöuudistuksista tarkemmin sekä harjoittelemme tekniikoita.

Leirille voivat osallistua Han Moo Don, Boreal Han Moo Don sekä Hoi Jeon Hapkidon harrastajat.

Päivän päättää ruskeille ja mustille vöille tarkoitettu leiri.

Aikataulu:

  • 10:00-11:00 Vyökokeet (Han Moo Do sekä Hoi Jeon Hapkido)
  • 11:00-12:30 Hoi Jeon Hapkido otteluleiri, leirin aiheena sääntöuudistukset. Tekniikka ja otteluharjoituksia. Hinta 5€.
  • 12:30-14:00 Hoi Jeon Hapkido mustien vöiden leiri. Lisätietoa myös vuoden 2021 dan kokeista. Hinta 35€.

Huom! Leirit alkavat heti kun vyökokeet on saatu päätöksen eli niiden osalta aikataulu viitteellinen

Vyökokeet ja mustien vöiden leirin pitää opettaja In-Seon Hwang
Otteluleirin pitävät Mikko Niemi sekä Konsta Nisula.

Paikka: Tatamisali I – Tennari Lohja, Rantapuisto 45 Lohja.

Hoi Jeon Hapkido vyökokeiden hinnat:
9-7kup. 25€, 6-4kup. 30€, 3-0kup. 35€

Han Moo Do vyökokeiden hinnat:
9-4kup 20€, 3-0kup 35€

Tervetuloa!

Ohjeita turvalliseen harjoitteluun:

  • Sairaana tai toipilaana ei tule treenata tai tulla salille edes seuraamaan. Sairaana levätään kotona. Tämä koskee niin harrastajia kuin vetäjiäkin!
  • Jos treeneissä kuitenkin yskityttää ja pärskityttää, niin käänny treeniparistasi poispäin ja aivasta ja yski hihaan tai mielellään paperiin. Kädet saa käydä pesemässä kesken harjoitustenkin.
  • Hyvä treenihygienia on tärkeää aina ihan yleisestikin. Pese jalat ja kädet (saippualla) salille TULLESSA ja sieltä LÄHTIESSÄ (jalkojen pesumahdollisuus löytyy pukuhuoneista), sekä pidä treenivarusteesi puhtaana pesemällä ne säännöllisesti.
  • Jos olet matkustellut tai olet ollut kontaktissa sairastuneen/flunssaisen kanssa pidä tauko harjoituksiin osallistumisessa (14 vuorokautta tai viranomaisten/lääkärin määrittelemän ajan).