In-Seon Hwangin leiripäivältä uusia vöitä Lohjalle!

Lohjalla pidettiin lauantaina 7.3. Han Moo Don sekä Hoi Jeon Hapkidon vyökoe- ja leiripäivä. Paikalle oli saapunut melkein kolmisenkymmentä harrastajaa sekä opettaja In-Seon Hwang.

Päivä alkoi vyökokeilla ja molemmista lajeista suoritettiin yhteensä toistakymmentä koetta. Opettaja In-Seon oli tyytyväinen seurojen tasoon ja totesi että monissa seuroissa taso on mennyt hyvin eteenpäin.

Lohjalle suoritettiin myös kaksi uutta vyötä. Hoi Jeon Hapkidon vihreä sekä oranssi vyö. Lohjalaisten suoritukset olivat varmoja ja kova harjoittelu näkyi.

Onnea uusille vyöarvoille!

Vyökokeiden jälkeen jatkettiin potkuleirillä, jossa keskityttiin rennon liikkeen tuottamiseen potkuissa. Opettaja In-Seon kävi läpi nivelten ja lihasten rentoa toimintaa ja luonnollista liikettä potkun aikana erilaisilla harjoitteilla. Tarkoituksena oli auttaa harrastajia löytämään ulkoisen muodon sijasta oikea tunne potkun aikana ja tätä kautta tuottamaan oikeanlaista tekniikka.

Potkuleirin jälkeen oli vuorossa Hoi Jeon Hapkidon mustien vöiden leiri jossa käytiin läpi 2.dan kokeeseen tulevaa asiaa. 2.dan kokeessa tarkistetaan ennen kaikkea vastaanottotunne eri tekniikoissa. Opettaja In-Seon ohjasi mm. potku sekä kaatumistekniikoissa kokelaille mitä tasoa 2.dan kokelailta vaaditaan.

Leiripäivän jälkeen harrastajat siirtyivät vielä opettajan johdolla teekupin ääreen rentoutumaan ja keskustelemaan leiripäivän asioista.

Seuraava leiripäivä sovittiin myös jo keväälle – nähdään siellä!