SIIRRETTY MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN – Hoi Jeon Hapkido kurssi alkaa Lohjalla 15.3.

Hoi Jeon Hapkido on ympyräliikettä hyödyntävä korealainen itsepuolustuslaji joka on erikoistunut pystykamppailun nivellukkoihin ja alasvientitekniikoihin. Lajiin kuuluvat myös ottelut, lyönti- ja potkutekniikat, heitto-, taklaus-, mattotekniikat, sekä asetekniikoita.

Kurssin ohjaajana toimii Mikko Niemi 1.dan sekä Konsta Nisula 1.dan.

Aika: Sunnuntai 15.3.2020 klo 19:30-21:00
Paikka: Tennari Lohja (Rantapuisto 45, Lohja), tatamisali 1. kerros
Ikäraja: 13 vuotta. Yläikärajaa ei ole.
Hinta: 70€ (sisältää kevätkauden harjoitusmaksun)

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle, mutta saat etukäteisilmoittautumisesta 20€ alennuksen kurssimaksusta! Etukäteisilmoittautumisen voit tehdä 10.3. saakka.

Ilmoittaudu etukäteen täällä!

Valitse aiheeksi ”Hoi Jeon Hapkido aloitus”. Tietoihin oma nimesi, sähköpostiosoittesi sekä alennuskoodi: HJH2020

Alennukseen oikeuttavat ilmoittautumiset laskutetaan ennen kurssin aloitusta. Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle kerralle.

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin 19:30-21:30 sekä sunnuntaisin 19:30-21:00 Tennarin tatamisalissa (1.krs).

Peruskurssilla harjoitellaan lajin perusteita ja tekniikoita ja siirrytään pikkuhiljaa niiden soveltavaan harjoitteluun. Kurssin kesto on noin 3 kuukautta jonka jälkeen on keltaisen vyön koe.

Mitään peruskuntovaatimuksia lajin aloittajalle ei ole, vaan harjoittelijan kunto kehittyy harjoittelun myötä tehokkaasti ja monipuolisesti.

Tulkaahan reippain mielin paikalle ja ottakaa ystävännekin mukaan!
Pari ensimmäistä viikkoa voi kokeilla ilmaiseksi.