Seminaari: In-Seon Hwang – Terveysliikunta ja sen vaikutukset

Jang Su terveysliikunnan kehittäjä ja pääkouluttaja In-Seon Hwang pitää terveysliikunta aiheisen seminaarin Lohjan Tennarin tatamisalissa (Rantapuisto 45, Lohja) sunnuntaina 1.9.2019 klo 10-12.

In-Seon Hwang aloittaa aamun puhumalla terveysliikunnasta ja sen vaikutuksista, jonka jälkeen hän vetää tunnin Jang Su harjoituksen, jossa pääset kokeilemaan terveysliikuntaa käytännösä.

Jang Su terveysliikunnan kehittäjällä, In-Seon Hwangilla on pitkä tausta kamppailulajiopettamisesta ja hän on ammatiltaan myös fysioterapeutti.
Lue lisää: http://www.jangsu.fi/menetelma/

In-Seon Hwang huomasi kilpailu-uransa aikana tärkeäksi harjoittelumuodoksi voimaharjoittelun, joka toi kimmoisuutta ja venyvyyttä lihaksille. Sen sijaan nopeusharjoitus ja lihaksien jatkuva venyttäminen heikensi lihasvoimaa ja lisäsi nivelten löysyyttä.

Fysioterapeutiksi opiskeltuaan In-Seon Hwang ymmärsin paremmin itsepuolustuslajien harjoitusmenetelmien hyödyt. Hän yhdisti länsimaalaisen lääketieteen ja eri itsepuolustuslajien harjoitusmenetelmät tavoitteenaan ihmisten terveyden edistäminen.

Tule kuuntelemaan In-Seonin ajatuksia terveysliikunnasta sekä kokeilemaan Jang Su harjoituksia käytännössä.

Tilaisuus on MAKSUTON ja AVOIN kaikille!

Ilmoittaudu mukaan yhteydenottolomakkeella ja varaa paikkasi etukäteen. Paikkoja on rajoitusti!

Valitse aiheeksi ”Muu” ja viestiksi ”Terveysliikuntaseminaari” sekä oma nimesi.

Lue lisää Jang Su -terveysliikunnasta.

Lohjalla alkaa Jang Su teveysliikuntakurssi sunnuntaina 8.9. klo 18:30-19:30 Tennarin tatamisalissa.