Han Moo Do peruskurssi alkaa Lohjalla 7.9. – Ilmainen juhlavuoden kurssi!

Han Moo Dossa opit korealaista kamppailutaitoa monipuolisemmin kuin koskaan ja kuntosi kohoaa taatusti.

Opettaja Young Suk perusti Han Moo Don vuonna 1989 Kauhavalla, joten menossa on lajin 30-vuotisjuhlavuosi.

Tämän kunniaksi tarjoamme vuoden viimeisen peruskurssin ilmaiseksi.
Kurssi kestää noin 2,5 kuukautta,

Kurssin aloituspäivä on lauantai 7.9. klo 16:00.

Varmista paikkasi kurssilla ilmoittautumalla lomakkeella.

Paikka: Tennarin tatamisali, Rantapuisto 45 Lohja
Ikäraja: 13 vuotta
Hinta: ilmainen
Katso peruskurssin jälkeiset hinnat täältä.

Ensimmäiset harjoitukset ovat heti, joten ota liikunnallinen asu (esim verkkarit ja t-paita) mukaan. Peruskurssin harjoitukset ovat jatkossa tiistaisin klo 19:30-21:30 sekä lauantaisin klo 16:00-17:30.

Varaa paikkasi kurssilla heti – tule ajoissa paikalle ja ota ystäväsikin mukaan!

Lisää tietoa:
www.lohjanmoodo.fi
www.orientalmoodoliitto.fi
www.hanmoodo.fi

Han Moo Do – Korealainen kamppailulaji

Han Moo Do on 1989 Suomessa perustettu korealainen kamppailulaji, jonka juuret ovat alkuperäisessä korealaisessa taistelutaidossa – monipuolisessa kamppailuharjoittelussa. Han Moo Don opetuksesta ja kehittämisestä vastaavat lajin perustaja Young Suk 8.dan ja pääopettaja In-Seon Hwang 6.dan.

Han Moo Doa on harjoiteltu Lohjalla jo yli kymmenen vuotta. Lohjalla Han Moo Doa opettavat päävalmentajana Jukka Suvanto 2.dan sekä valmentajat Mikko Niemi 1.dan sekä Konsta Nisula 1.dan. Harjoitukset pidetään Tennarin kamppailusalissa kaksi kertaa viikossa.

Han Moo Do – Luonnollinen liike

HANMOODO: Luonnollinen Liike – Elokuva [HD] Finnish Subtitles

Monipuolinen kamppailulaji

Han Moo Do sisältää monipuolisesti erilaisia kamppailutaitojen osa-alueita: täyskontaktiottelua, lyöntejä, potkuja, maahanvientejä, mattotekniikkaa, itsepuolustusta, nivellukkoja, hallinta- ja irroitustekniikoita, putoamistekniikoita, asetekniikoita ja -ottelua – kuten nunchaku, keppi ja miekka sekä murskausta.

Peruskurssin tavoitteet

Ensimmäisten harrastusvuosien aikana kuntoharjoittelun osuus on jopa puolet harjoittelusta, ja useiden vyökokeiden kiitettävä suorittaminen edellyttää teknisen osaamisen lisäksi riittävää kuntoa. Fyysisiä ominaisuuksiaan parantamalla harrastaja oppii helpommin ja nopeammin eriaisia kamppailu- ja itsepuolustustaitoja.

Peruskurssilla opit monipuolisesti lyönti- ja potkutekniikoiden perusteet, putoamistekniikoita sekä itsepuolustustekniikoita sekä paljon paljon muuta.

Peruskurssille tullessasi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, riittääkö fyysinen kuntosi tai kehosi venyvyys harjoitteluun – näiden kehittäminen ovatkin yksi peruskurssin tärkeimpiä tavoitteita kamppailutekniikoiden harjoittelemisen ohella. Ainoa vaatimus on reipas mieli ja rohkeus lähteä kokeilemaan!