Hoi Jeon Hapkido kurssi alkaa 29.2.

Itsepuolustus- ja kamppailulajin peruskurssi alkaa 29.2. Lohjan Itsepuolustuskoululla.

Hoi Jeon Hapkido on ympyräliikettä hyödyntävä itsepuolustuslaji joka on erikoistunut pystykamppailun nivellukkoihin ja alasvientitekniikoihin. Lajiin kuuluvat myös ottelut, lyönti- ja potkutekniikat, heitto-, taklaus-, mattotekniikat, sekä asetekniikoita.

Hoi Jeon Hapkido tarjoaa harrastajalleen koko ajan kehittyvän, monipuolisen itsepuolustuslajin. Lajia harjoitellessa kehittyy teknisen taidon lisäksi fyysinen kunto, sillä harjoitteluun kuuluvat tehokkaat ja monipuoliset liikkuvuus-, lihaskunto- sekä aerobiset harjoitteet.

Kurssi alkaa Lohjan Itsepuolustuskoululla torstaina 29.2.

Aika: Torstai 29.2.2024 klo 19:00-21:30
Paikka: Lohjan Itsepuolustuskoulun sali, Maksjoentie 11, Lohja (saapumisohje)
Ikäraja: 13 vuotta. Yläikärajaa ei ole.
Hinta: 90€ (sisältää myös kuluvan kauden harjoitusmaksun)
Lisätietoja: info@lohjanmoodo.fi

Kurssin ohjaajana toimii Mikko Niemi 1.dan.

Hoi Jeon Hapkido harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa maanantaisin klo 18:00-19:30 sekä torstaisin klo 19:00-19:30.

Peruskurssin jälkeen kausimaksuun sisältyy myös Lohjan Itsepuolustuskoulun kuntonyrkkeilytunnit.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiselle kokeilujaksolle

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Voit kokeilla harjoituksia kahden viikon ajan ilmaiseksi.

Harjoitusvarusteeksi käy liikunnallinen asustus, t-paita ja verkkarit, sekä juomapullo. Harjoittelemme paljain jaloin, joten et tarvitse kenkiä.

Lajin peruskurssi kestää noin kolme kuukautta joka päättyy keltaisen vyön kokeeseen.

Lajin aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai liikunnasta. Kurssilla aloitetaan jokaisen omalta lähtötasolta ja taito sekä kunto kehittyy varmasti kurssin edetessä.

Hoi Jeon Hapkido on monipuolinen kamppailulaji ja tehokas itsepuolustuslaji

Hoi Jeon Hapkido harjoittelu jakautuu useaan eri osa-alueeseen:

Itsepuolustus – Sisältää erilaiset lukkotekniikat, irroittautumiset, hallinnat, heitot, maahanviennit, kuten pyyhkäisyt sekä taklaukset. Lisäksi harjoitellaan myös maassa kamppailua.

Ottelu – Ottelemisen kautta harrastaja voi testata oman itsepuolustuksellisen tasonsa turvallisissa olosuhteissa. Ottelun pääosa-alueet ovat pystyottelu sekä lukko-ottelu. Ottelut ovat täyskontaktiotteluita, mutta ottelua harjoitellaan kevyemmin erilaisilla sparrausharjoituksilla.

Potkutekniikat – Hoi Jeon Hapkidossa moninipuolisesti erilaisia potkutekniikoita. Potkutekniikoiden lisäksi voidaan harjoitella hyppy- sekä erikoispotkuja tai esimerkiksi potkutekniikalla murskausta.

Käsitekniikat – Käsitekniikka sisältää monipuolisesti erilaisia lyöntejä ja torjuntoja.

Putoamistekniikat – Laji pitää sisällään paljon maahanvientitekniikoita, kuten pyynkäisyjä, taklauksia heittoja. Tämän vuoksi harjoitellaan turvallisia putoamistekniikoita, jotta harjoittelu on turvallista.

Asetekniikat – Hoi Jeon Hapkidossa harjoitellaan myös erilaisia asetekniikoita, kuten perinteistä miekkatekniikkaa ja lyhyen sekä keskipitkän kepin tekniikoita. Asetekniikoiden lisäksi harjoitteluun kuuluu aseita, kuten pamppua tai veistä vastaan puolustautumista.

Hoi Jeon Hapkido kurssi alkaa
Hoi Jeon Hapkido kurssi alkaa Lohjan Itsepuolustuskoululla 29.2. klo 19:00-20:30