Hoi Jeon Hapkido Juniorikurssi alkaa Lohjalla 22.1.2023

Hoi Jeon Hapkido Juniorikurssi alkaa Lohjalla 22.1.2023. Kurssi on tarkoitettu 10-12 vuotiaille.

Kurssin vastaavina valmentajina toimivat Kari Niinisalo 6.kup sekä Tuomo Nyholm 6.kup. Päävalmentajana toimii Mikko Niemi 1.dan.

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti Hoi Jeon Hapkidon kaikkia osa-alueita mm. lyöntejä, potkuja, putoamistekniikoita, itsepuolustusta sekä paljon muuta. Lisäksi harjoitellaan liikkuvuutta, lihaskuntoa ja kehonhallintaa.

Kurssin koko on enintään 10 harrastajaa ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla info@lohjanmoodo.fi tai ilmoittautumislomakkeella. Saat vastauksena varmistuksen varatusta paikasta.

Kurssin kesto on noin 3kk ja hinta 75€, johon sisältyy kaksi ensimmäistä ”natsakoetta” (sung). Harjoitusvarusteiksi riittää aluksi liikunnallinen asu, esimerkiksi t-paita ja verkkarit). Voit myös käyttää mitä tahansa valkoista budo/mudo pukua (ilman lajitekstejä).

Huomioithan, että seura ei vakuuta eikä tarjoa harrastajille vakuutusta!

Juniorikurssin harjoitusajat ovat:

  • Keskiviikkoisin klo 19:30-20:30, tatami II (taempi sali)
  • Sunnuntaisin klo 19:30-20:30, tatami I (etummainen sali)

Harjoitukset pidetään Lohjan Tennarin kamppailusalissa (Rantapuisto 45).

Tennarin ovet ovat sunnuntai-iltaisin kiinni, joten olethan paikalla viimeistään 5 minuuttia ennen harjoitusten alkua, niin vetäjä päästää sinut sisään.

Huom! Sporttikeskus Tennarissa laajennustyöt vaikuttavat pysäköinti ja kulkujärjestelyihin. Tennarin pääovi ei ole käytössä vaan sisään pääsee Tytyrin puoleisesta päädystä. Katso lisätietoja tästä.

Juniorikurssi - Tammikuu 2023