Harjoitukset jatkuvat normaaliaikataulujen mukaisesti keskiviikosta 2.2.2022 alkaen!

Harjoitukset jatkuvat normaaliaikataulujen mukaisesti keskiviikosta 2.2.2022 alkaen!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle päätöksiä, joilla kevennetään koronarajoituksia. Tilojen sulkupäätös kumotaan kokonaan. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on julkaisemassa maanantaina 31.1.2022 päätöksiä, joilla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen tämänhetkisiä koronarajoituksia puretaan ja lievennetään.

Päätökset ovat tulossa voimaan tiistaina 1.2.2022. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta kokonaan tiettyjen liikunta-, harrastus- ja virkistystoimintaan käytettävien tilojen sulkemiseen velvoittavan päätöksen. Helmikuun alusta alkaen siis kaikki tähän asti aluehallintoviraston päätöksellä suljettaviksi määrätyt tilat voi avata asiakkaille ja yleisölle.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lohjan Liikuntakeskuksen liikuntapaikat tulevat avautumaan tiistaina 1.2.2022 ja pääsemme jatkamaan harjoituksia normaaliaikataulujen puitteissa keskiviikosta 2.2. alkaen!

Katso harjoitusaikataulut täältä.

Noudatamme seuraavia ohjeita turvallisen harjoittelun takaamiseksi: Suunnitelma tartuntojen ehkäisemiseksi

Tervetuloa harjoittelemaan!