Lohjan Moo Do toimintaohjeet lähikontaktin aiheuttaman tartuntariskin estämiseksi Lohjan Moo Do ry:n toiminnassa

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on tehnyt uusia rajoituspäätöksiä, jotka ovat Lohjalla voimassa 4.12.-31.12.2021.

Asiakasmäärästä riippumatta toiminnan harjoittajan on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Lohjan Liikuntakeskus – Liikutaan turvallisesti

Lohjan Moo Do toimii Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimissa tiloissa ja linjaa toimintansa rajoituspäätöksen mukaiseksi sekä yhteneväiseksi liikuntakeskuksen kanssa.

Lohjan Moo Do ry edellyttää koronapassia harjoituksiin osallistuvilta yli 16-vuotiailta harjoittelijoilta.

Tämä koskee kaikkia kolmea lajiharjoittelua: Han Moo Do, Hoi Jeon Hapkido sekä Jang Su.

Varaudu koronapassin lisäksi todentamaan henkilöllisyytesi ja ikäsi kysyttäessä.
Koronapassin voit ladata Omakannasta.

Lisäksi voimassa on aiemmat hygieniaa ja turvallista harjoittelua koskevat ohjeet:

  • Sairaana tai toipilaana ei tule treenata tai tulla salille edes seuraamaan. Sairaana levätään kotona. Tämä koskee niin harrastajia kuin vetäjiäkin! Harrastajan tulee olla täysin oireeton, lieviäkään oireita ei saa olla.
  • Jos treeneissä kuitenkin yskityttää ja pärskityttää, niin käänny treeniparistasi poispäin ja aivasta ja yski hihaan tai mielellään paperiin. Kädet saa käydä pesemässä kesken harjoitustenkin.
  • Hyvä treenihygienia on tärkeää aina ihan yleisestikin. Pese jalat ja kädet (saippualla) salille TULLESSA ja sieltä LÄHTIESSÄ (jalkojen pesumahdollisuus löytyy pukuhuoneista), sekä pidä treenivarusteesi puhtaana pesemällä ne säännöllisesti.
  • Jos olet matkustellut tai olet ollut kontaktissa sairastuneen/flunssaisen kanssa pidä tauko harjoituksiin osallistumisessa (THL ohjeistuksen mukaan tai viranomaisten/lääkärin määrittelemän ajan).
  • Maskin käyttö aina THL:n sekä Lohjan Liikuntakeskuksen vallitsevan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Tartuntatautilain pykälässä 58 c säädetyt hygieniavaatimukset

Suunnitelma harjoittelijoiden välisen lähikontaktin aiheuttaman tartuntatautiriskin estämiseksi Lohjan Moo Do ry:n toiminnassa on nähtävissä 4.12. alkaen yhdistyksen verkkosivuilla sekä harjoituksissa.