Han Moo Do peruskurssi alkaa Lohjalla 8.2.!

Han Moo Do peruskurssi alkaa Lohjalla lauantaina 8.2.2020!

Han Moo Dossa opit korealaista kamppailutaitoa monipuolisemmin kuin koskaan ja kuntosi kohoaa taatusti!

Aika: Lauantai 8.2.2020! klo 16:00-17:30
Paikka: Tennarin tatamisali, Rantapuisto 45 Lohja
Hinta: 70 euroa, sisältää 6kk harjoitusmaksun
Ikäraja: 13 vuotta

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle, mutta saat etukäteisilmoittautumisesta 20€ alennuksen kurssimaksusta! Etukäteisilmoittautumisen voit tehdä 5.2. saakka.

Ilmoittaudu etukäteen täällä!

Valitse aiheeksi ”Han Moo Do aloitus”. Tietoihin oma nimesi, sähköpostiosoittesi sekä alennuskoodi: HMD2020

Alennukseen oikeuttavat ilmoittautumiset laskutetaan ennen kurssin aloitusta. Ota kuitti maksusta mukaan ensimmäiselle kerralle.

Ensimmäiset harjoitukset ovat heti, joten ottakaa liikunnallinen asu (esim verkkarit ja t-paita) mukaan. Peruskurssin harjoitukset ovat jatkossa tiistaisin klo 19:30-21:30 sekä lauantaisin klo 16:00-17:30.

Tulkaahan ajoissa paikalle ja ottakaa ystävännekin mukaan! Pari ensimmäistä viikkoa voi kokeilla ilmaiseksi!

Julkaissut Lohjan Moo Do Sunnuntaina 19. tammikuuta 2020

Hanmoodo – Korealainen kamppailulaji

Hanmoodo on 1989 Suomessa perustettu korealainen kamppailulaji, jonka juuret ovat alkuperäisessä korealaisessa taistelutaidossa – monipuolisessa kamppailuharjoittelussa. Hanmoodon opetuksesta ja kehittämisestä vastaavat lajin perustaja Young Suk 8.dan ja pääopettaja In-Seon Hwang 6.dan.

Hanmoodoa on harjoiteltu Lohjalla jo yli kymmenen vuotta. Lohjalla hanmoodoa opettavat päävalmentajana Jukka Suvanto 2.dan sekä Mikko Niemi 1.dan. Harjoitukset pidetään Tennarin kamppailusalissa kaksi kertaa viikossa.

Monipuolinen kamppailulaji

Hanmoodo sisältää monipuolisesti erilaisia kamppailutaitojen osa-alueita: täyskontaktiottelua, lyöntejä, potkuja, maahanvientejä, mattotekniikkaa, itsepuolustusta, nivellukkoja, hallinta- ja irroitustekniikoita, putoamistekniikoita, asetekniikoita ja -ottelua – kuten nunchaku, keppi ja miekka sekä murskausta.

Peruskurssin tavoitteet

Ensimmäisten harrastusvuosien aikana kuntoharjoittelun osuus on merkittävä osa harjoittelua, ja useiden vyökokeiden kiitettävä suorittaminen edellyttää teknisen osaamisen lisäksi riittävää kuntoa. Fyysisiä ominaisuuksiaan parantamalla harrastaja oppii helpommin ja nopeammin eriaisia kamppailu- ja itsepuolustustaitoja.

Peruskurssilla opit monipuolisesti lyönti- ja potkutekniikoiden perusteet, putoamistekniikoita sekä itsepuolustustekniikoita sekä paljon paljon muuta.

Peruskurssille tullessasi sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia siitä, riittääkö fyysinen kuntosi tai kehosi venyvyys harjoitteluun – näiden kehittäminen ovatkin yksi peruskurssin tärkeimpiä tavoitteita kamppailutekniikoiden harjoittelemisen ohella. Ainoa vaatimus on reipas mieli ja rohkeus lähteä kokeilemaan!